Denna lyxiga villa badar i ljus och har en fantastisk sjöutsikt från nästan alla rum. Njut av din kvällsdrink på terrassen eller i jacuzzin nere vid vattnet vid solnedgången.

Huset ligger bara ca 40 minuter från centrala Stockholm och mitt i hjärtat av Stockholms skärgård. De stora fönstren tillåter in mängder av ljus och en härlig vy av naturen, Koi fisk dammen, skärgården och bildar en mycket speciell plats för er vistelse.

Upp till maximalt 25 personer kan sova på Koi Villa inklusive bäddsoffor eller upp till 17 personer i sängar. Du har tillgång till 2 Master sviter, 4 deluxe sovrum, 1 fristående strandhus och 1 fristående lägenhet. Du kan också hyra villan med vår personal på plats, som städar och serverar frukost, lunch och middag vid den tidpunkt du föredrar. Vi kan också ordna med vin, champagne eller andra drycker ni föredrar under er vistelse hos oss.
Koppla av i vårt spa som alltid håller en temperatur på 29 grader och har hög luftfuktighet och är fullt utrustat med pool, kallbadkar, Hamam, Bastu, Ångbastu, floating och ett massagerum. Eller njut av en film i vår ljudisolerade biograf, eller en omgång biljard i baren eller träna i vårt rymliga gym som har all utrustning om kan behövas för att få en bra träning.

Koi-Villa kan användas för mottagningar för upp till 70 personer.

Transport med limousine, hyrbil eller helikopter kan också ordnas från flygplatserna i Bromma eller Arlanda och det finns också möjlighet att hyra motorbåt, segelbåt eller vattenskoter under er vistelse i villan.