Våra boenden på

Skärgårdsön Möja

Njut av lugnet i en rofylld miljö på skärgårdsön Möja i Stockholm.

Våra boenden garanterar en avslappnad och unik upplevelse i stockholms skärgård oavsett om du vill hyra hela hus eller delar av hus har vi boendetyper som passar alla för en hemester när det är svårt att resa utomlands.

Här kan du uppleva alltifrån paddling till förtrollande havsutsikt i kvällssolen – gör dig redo för en fantastisk upptäcktsresa och njut av en äkta hemester!

Hemester eller Hemastra?

Utforska alla Heremoanas boenden på Möja och i skärgården.

Gäststuga 1 med fantastisk sjötomt på underbara Möja

Eget hus på cirka 20 kvm, möter först med trinettkök och sällskapsrum i öppen planlösning. Ett sovrum och badrum med torrtoalett, handfat och dusch. Huset hänger samman med stora förrådsutrymmen. Framför huset finns flata hällar för härliga stunder.

Gäststuga 2 på fantastisk sjötomt Möja

Detta gästhus, på cirka 30 kvm, är utrustat med kök och matplats sammanbundet med sällskapsrum, ett sovrum med dubbelsäng och ett med våningssäng, samt badrum med dusch, handfat och torrtoalett. Framför huset finns flata hällar för härliga stunder.

Gäststuga 3 på fantastisk sjötomt Möja

Längst fram, med underbar sjöutsikt, ligger detta gästhus med loftplan. Huset omges av en trevlig altan och här bjuds man på en underbar inramning. Huset disponeras med sällskapsrum med matplats och stort kök med full standard. Allt i öppen planlösning. Badrum med tvättmaskin, handfat och dusch. Övre loftplan med fyra sängar. Intill huset finns en torrtoalett.